SZALAGFÜGGÖNY
   


A szalagfüggöny az árnyékolástechnika egyik legkedveltebb darabja, ma már nem csak az irodák, hanem lakások közkedvelt árnyékolója. Könnyen kezelhető, praktikus, időtálló megoldás. Nem csak a beáramló fény mértékének szabályozására alkalmas, de mint térelválasztó, az enteriőr meghatározója lehet. Térelválasztó esetében ajánlott megoldás, a spagetti szalagfüggöny, ami a spagetti függönyből lett kifejlesztve.

szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny

A lamellák közel 180°-ban elfordíthatóak, így hatékonyan szabályozható az árnyékolás mértéke.
A sín szerelhető oldalfalra, mennyezetre, egyenes és ferde síkokra.
Egy speciális változata, a feszített szalagfüggöny kiválóan alkalmas tetőtéri ablakokhoz, mivel a lamellák két párhuzamos karnis sín között, kifeszítve mozognak.

szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny

Szalagfüggöny sín
A sínek 5,8 m hosszú szálakból készülnek, fehér színben.  RAL színskála alapján színes sín is rendelhető. Függönykarnishoz hasonlóan bástya és boltívben is hajlíthatóak.

Szalagfüggöny lamella
A lamellák 127 mm, 89 mm szélességben rendelhetőek, portaszító anyaggal kezeltek, könnyen cserélhetőek.
Anyaguk sokféle lehet: egyszínű, mintás, fényzáró, natúr kollekció, spagetti, screen, lángmentes és mosható lamellák egyaránt széles választékban.
Lamella választékunkról: bővebben

Spagetti szalagfüggöny
Ebben az esetben a szalagfüggönyök alján, a lamellákon nincs súly és rendezőlánc. Előnye a hagyományos függönnyel szemben, hogy a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. A lamellák 89 mm-es szélességben kaphatóak.
Spagetti lamella kínálat: Letölthető dokumentáció

Lamellák mozgatása
A mozgatás történhet kézzel vagy motorral. A kezelő elhelyezése lehet jobb vagy baloldalon, lamellák gyűjtése: balra, jobbra, középre, vagy mindkét oldalra.
Kézi mozgatásnál gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a kezelőzsinórral pedig az elhúzást. Az elhúzásnál figyelni kell arra, hogy minden esetben a lamellák merőlegesen álljanak a karnisra. A kezelőzsinórra rendelhető design súly, a fehér zsinórsúly helyett.

Motoros mozgatás

24 V-os motorral, beépített rádióvevővel készül. A motor mindig a sín baloldalán, a sín mögött helyezkedik el. Kapcsolós vezérlés és intelligens rendszerbe integrálható kivitel, csak speciális átalakító alkalmazásával megoldható. Elektromos kiépítés nélküli használathoz elemes vagy napelemes tápegység rendelhető

vagy

230 V-os motorral készül, kapcsolós és távirányítós vezérléshez egyaránt alkalmazható, intelligens rendszerbe integrálható. 230 V-os kivitel alumínium karnishoz hasonlóan bástyaívben hajlítható.


Szalagfüggöny kínálatunk itt megtekinthető!

 TERMÉKEINK
 
      SZALAGFÜGGÖNY
      ROLETTA
      SÁVROLÓ
      LAPFÜGGÖNY
      RAFFROLÓ
      RELUXA
      PLISZÉ
      TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ
  KARNISOK
      SÍNES KARNIS
      RÚDKARNIS
      MOTOROS KARNIS
      EXKLUZÍV KARNIS
  TEXTILEK
      MIROX EXCELLENT
      APELT
      COMERSAN
  KIEGÉSZÍTŐK
  TÉPŐZÁRAK
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  


Malom kft.    ¤    Telephely: 1142 Budapest, Tatai út 15.    ¤    Tel.: +36 1 350-3231    ¤    E-mail: malomkft@malomkft.hu